De nr. 1 personeelsplanning software van Nederland

Terug naar Blog
personeelsplanning software

De nr. 1 personeelsplanning software van Nederland

Ben jij op zoek naar gebruiksvriendelijke en professionele personeelsplanning software, zonder ergens aan vast te zitten? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om met personeelsplanning software te gaan werken. Het heeft namelijk onwijs veel mogelijkheden die leiden naar ontzettend veel voordelen. Dat gunnen wij iedere onderneming. Online personeelsplanning tools worden steeds beter, specifieker en uitgebreider. Wat je vaak zult terug zien is dat je een betaalde training moet volgen voordat je de software kunt gaan gebruiken. Bij Onduro is dit niet het geval. In de online omgeving kun je wel een gratis training volgen waarbij de software je door het programma begeleid. Maar doordat wij ons richten op de gebruiksvriendelijkheid zijn wij de enige tool waarbij er geen dure trainingen en geen lange learning curves zijn.

Alles over personeelsplanning

Onze ervaring leert dat de juiste manier van plannen de sleutel is naar een mooie groei van jouw bedrijf. Hierover hebben wij een E-book geschreven. In het boek nemen wij je mee van A tot Z en geven we mooie tips weg. Voel je vrij om het boek hier gratis te downloaden.

Wil je weten waarom wij zo gebruiksvriendelijk zijn? Lees dan snel verder. 

De makkelijkste online planningstool

Onduro bestaat uit modules die we aan en uit kunnen zetten. Dit zorgt ervoor dat de online omgeving altijd overzichtelijk blijft, omdat je de modules die je (nog) niet gebruikt, gewoon even uit kunt zetten. Net zo makkelijk zijn de modules met Ć©Ć©n klik weer aan te zetten waarna je ze direct kunt gebruiken. Dit maakt het heel eenvoudig om met een personeelsplanning software te gaan werken.

Iedereen maakt een personeelsplanning toch net weer iets anders, op deze manier kun je het helemaal inrichten naar jouw wensen. De online planningstool past zich aan, aan jouw manier van plannen. Er ontstaan vaak misverstanden over een online planning software, men denkt vaak enige technische kennis nodig te hebben of dat het ontzettend duur is. Maar niets is minder waar, lees hier hoe het zit met de meest voorkomende misverstanden omtrent een planningstool.

De modules zijn zo ingericht dat het vrijwel meteen duidelijk is waarvoor ze dienen en hoe ze werken. De modules zijn aan elkaar gekoppeld, wat betekent dat als er een wijziging wordt aangebracht, het systeem direct de wijziging doorvoert bij de rest van de betreffende modules. Tevens zorgt de online planningstool ook voor een heldere communicatie tussen jou en je medewerkers, zonder al teveel te hoeven doen. 

personeelsplanning software gebouwd met een flexibele modulaire opbouw

3 meest gekozen modules uitgelicht

Met onze personeelsplanning tool haal je heel gemakkelijk de beschikbaarheid op van je medewerkers. Hierdoor kun je in ƩƩn oogopslag zien wie er beschikbaar is, zodat je op tijd en snel kunt schakelen bij wijzigingen in het rooster en bij het maken van de planning. Dit gaat je helpen om meer balans te creƫren in je personeelsplanning.

Je kunt je medewerkers ook de mogelijkheid geven om hun vakantie aan te vragen. Dit moet goed- of afgekeurd worden, dit betekend dat jij altijd het laatste woord hebt. Na goedkeuring wordt de vakantie periode direct verwerkt in het rooster. Dit zorgt voor een prettig overzicht en duidelijkheid voor jou en je medewerkers

Beschikbaarheid voor personeelsplanning

In de online omgeving maak je heel eenvoudig een planning. De planning is jouw werkomgeving, medewerkers hebben hier dus geen inzicht in. Op het moment dat jouw planning klaar is en het een rooster mag worden voor je medewerkers, kun je gebruik maken van de handige publicatie knop. Het rooster is natuurlijk wƩl inzichtelijk voor je medewerkers.

Na publicatie krijgen alle geplande medewerkers een melding binnen met daarin het rooster. In het rooster zien je medewerkers exact waar, wanneer en hoe laat hun dienst begint. Bij een roosterwijziging krijgen alle betrokken medewerkers automatisch een melding zodat iedereen direct op de hoogte is. Het bellen, whatsappen of mailen is dus niet meer nodig. 

basisrooster planningstool online online planningstool Personeelsplanning nulurencontract 2023
Online planningstool

Vervolgens is de module gekoppeld aan de urenregistratie. Het is mogelijk om je medewerkers zelf hun arbeidsuren in te laten vullen via de app. Hierover ontvangt de beheerder een melding, waarna de arbeidsuren goed- of afgekeurd moeten worden. Dus ook hierbij heb jij het laatste woord waardoor je altijd zelf de controle houdt. Na goedkeuring worden de arbeidsuren automatisch verwerkt in de urenregistratie. 

Het feit dat de uren niet meer handmatig ingevuld hoeven worden,  gaat ontzettend veel tijd besparen Ć©n het verkleint ook nog eens de kans op misverstanden en menselijke fouten. De urenregistratie creĆ«ert een duidelijk overzicht voor jou en je medewerkers. Daarnaast ben je als werkgever binnen de Europese Unie ook verplicht om de uren te registeren, dus je voldoet meteen aan de wet en regelgeving. Wil je meer lezen over de regelgeving? Lees dan hier verder.

personeelsplanning en urenregistratie rapporten

Naast deze 3 tijdbesparende modules heeft Onduro nog 20 modules. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch de loonkosten en de reiskostenvergoeding te berekenen. Wil je dat het programma het ziekteverzuim bijhoudt? Ook dat is mogelijk. Er zijn ontzettend veel behulpzame opties. Op deze manier geven we iedereen de mogelijkheid om de personeelsplanning precies naar wens in te richten. Zoals je leest fungeert online personeelsplanning bijna als een medewerker, maar dan zonder de menselijke fouten en de communicatie gaat razend snel en foutloos. Klik hier als je meer wilt weten over hoe een tool fungeert als een extra medewerker.

De flexibelste personeelsplanning software van Nederland

ƉƩn van de redenen waarom wij zo flexibel zijn is omdat je nergens aan vast zit bij  Onduro. Je kunt namelijk gewoon per maand opzeggen. Wij geloven in ons product en daarmee geloven wij ook dat klanten er graag mee werken en dus klant blijven. We willen iedereen de vrijheid bieden Onduro op een laagdrempelige wijze te ontdekken zodat er een fijne en langdurige samenwerking kan ontstaan. Bij ons dus geen lange verplichtingen en dure contracten.

Daarnaast bieden we twee soorten abonnementen aan. Een abonnement met een vast bedrag per maand, op basis van de aantal medewerkers. En een flexibel abonnement op basis van de hoeveelheid diensten die er gedraaid worden. Op deze manier is er voor iedere onderneming een oplossing met het juiste abonnement. 

Wij, het Onduro team, staan altijd open voor ideeĆ«n en suggesties. Het bouwen aan verbetering is Ć©Ć©n van onze sterke kanten. We horen graag wat de behoeften zijn en mocht die mogelijkheid nog niet in ons systeem zitten, dan zoeken en bouwen wij samen met onze programmeurs naar de beste oplossing. Wij zien natuurlijk ook dat alles in beweging is en gebruiken het momentum van onszelf en onze klanten om ons verder te ontwikkelen. 

Wij helpen graag mee waar we kunnen helpen. Dat kan zijn met de opstart van je personeelsplanning maar net zo goed, het mee brainstormen over de manier van plannen. Wij delen onze jarenlange ervaring en kennis graag met anderen, zodat iedere onderneming het meeste haalt uit zijn personeelsplanning. 

Waarin onderscheiden wij onszelf

Naast dat wij ons onderscheiden in de gebruiksvriendelijkheid onderscheiden wij ons, zoals je wellicht tussen de regels door hebt begrepen, in persoonlijk contact.

WIj vinden korte lijnen, direct contact en daarmee persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Wij staan niet alleen achter ons programma maar wij geloven dat we met Onduro veel ondernemingen kunnen helpen. En wij gunnen het iedereen zo veel mogelijk uit de personeelsplanning te halen.

Dit gaat enorm bijdragen aan een soepel lopend rooster. Hierdoor worden er betere samenwerkingen gecreĆ«erd tussen medewerkers maar ook tussen jou en je medewerkers. Medewerkers gaan met meer plezier naar hun werk omdat er tevredenheid is over het rooster, waardoor het team productiever wordt. Tevens blijven je klanten hierdoor tevreden, want medewerkers zijn het visitekaartje van je bedrijf.Ā 

Alles hangt samen en Onduro helpt met;

  • De juiste communicatie 
  • CreĆ«ren van actuele overzichten
  • Balans in je personeelsplanning
  • Plan gemak
  • Vermindering van menselijke fouten.
  • verhoging van de efficiĆ«ntie 
personeelsplanning software

Past een online planningstool bij mijn bedrijf?

Wil jij weten of een online planningstool bij jouw bedrijf past? Doe dan mee met onze planning quiz! Wat maakt jouw planning bijzonder en waar liggen kansen voor ontwikkeling en groei? In twintig vragen zet je de planning behoefte van jouw bedrijf af tegen die van andere bedrijven.Ā 

Doe jij mee met onze Planning Quiz?

Terug naar Blog