Bekijk hoe makkelijk je met ONDURO een personeelsplanning maakt

Terug naar Blog

Bekijk hoe makkelijk je met ONDURO een personeelsplanning maakt

Binnen ONDURO doen we er alles aan om personeel plannen zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit houdt in dat iedereen er eenvoudig zonder training mee moet kunnen werken. Zonder dat het ervaren gebruikers beperkt in de mogelijkheden.

Dit lukt door gebruik te maken van een zeer intuĆÆtieve visuele interface voor de personeelsplanning. In de planning kun je direct, super makkelijk en overzichtelijk een personeelsplanning maken.

Dus nadat we ONDURO samen, gratis naar jullie wensen hebben ingericht, kun je direct aan de slag

Benieuwd naar hoe dit precies werkt en wat er allemaal mogelijk is?

In deze artikel leggen we het graag aan je uit! Of als je het liever zelf doet, meld je dan aan voor onze vrijblijvende demo

1. Dienst inplannen

Een dienst inplannen met ONDURO is zo geregeld. Gewoon een medewerker (of open dienst) uit de rechterkolom via drag and drop op het rooster slepen:

2. Dienst verplaatsen

Medewerker toch op een andere dag inplannen? Geen probleem! Je kunt de dienst gewoon via drag and drop verplaatsen:

3. Dienst verwijderen

Wil je een dienst verwijderen, kun je de dienst ook via drag and drop op de prullenbak slepen. Makkelijk, toch?

4. (meerdere) diensten kopiƫren

Trek met je muis een kader over Ć©Ć©n of meerdere diensten en selecteer dan de kopieeractie van de rechterkolom. Klik dan op de gewenste dag in het rooster (je kunt ook de maand of de locatie wisselen) waar je de gekopieerde diensten wil plakken:

Tip: Je kunt ook meerdere diensten selecteren, door de Ctrl (Win) of Cmd (Mac) toets in te drukken terwijl je met de linker muisknop op enkele diensten klikt.

5. (meerdere) diensten verplaatsen

Trek met je muis een kader over Ć©Ć©n of meerdere diensten en selecteer dan de knipactie van de rechterkolom. Klik dan op de gewenste dag in het rooster (je kunt ook de maand of de locatie wisselen) waar je de gekopieerde diensten wil plakken:

Tip: Je kunt geselecteerde diensten ook in een andere maand of locatie plakken.

6. (meerdere) diensten dupliceren

Trek met je muis een kader over Ć©Ć©n of meerdere diensten en selecteer dan de dupliceer actie van de rechterkolom. Gevulde diensten worden automatisch in open diensten omgezet (omdat een medewerker natuurlijk niet dubbel kan werken op dezelfde dienst).

Tip: Als je de Alt-toets gedrukt houdt en op een dienst klikt, kun je enkele diensten makkelijk dupliceren. Ga eerst shifts en functies goed instellen, voordat je diensten dupliceert!

7. (meerdere) diensten automatisch vullen

Trek met je muis een kader over Ć©Ć©n of meerdere diensten en selecteer dan de vul actie van de rechterkolom. Diensten worden automatisch gevuld met inachtneming van de beschikbaarheid en reeds ingeplande diensten van medewerkers. Zo heb je in no-time een planning gemaakt!

8. (meerdere) diensten leeghalen

Je kent het spel. Eerst de gewenste diensten selecteren en dan op het knopje leeghalen klikken. Dan worden gevulde diensten in een keer in open diensten omgezet.

9. (meerdere) diensten verwijderen

Hetzelfde principe. Eerst de gewenste diensten selecteren en dan op het knopje verwijderen klikken. Dan worden de geselecteerde diensten in een keer verwijderd.

10. Conflicten oplossen

Soms ontstaan er conflicten, als je bijvoorbeeld diensten op een dag plakt, waar de medewerker helemaal niet beschikbaar is. Dan krijg je een conflict te zien, die je eerst moet oplossen voordat je het rooster kunt publiceren. Goed geregeld, toch?

*Ben je enthousiast en zou je het graag zelf willen ervaren? Schrijf je dan in voor onzeĀ demo omgevingĀ en ervaar het zelf”

IK WIL GRAAG ZELF AAN DE SLAG

Let op: wij kunnen niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail of via de chatfunctie – geen rechten worden ontleend.

Terug naar Blog