Exclusieve samenwerking tussen ONDURO en Tentoo!

Terug naar Blog

Exclusieve samenwerking tussen ONDURO en Tentoo!

ONDURO en Tentoo gaan een exclusieve samenwerking aan. Hiermee beantwoordt ONDURO de vraag vanuit klanten van Tentoo naar een systeem voor personeelsplanning, dat aansluit op de dienstverlening van Tentoo. Door de samenwerking groeit ONDURO verder op het gebied van loonadministratie.

Tentoo is één van de grootste spelers op payrollgebied met vestigingen in Nederland, België, Engeland en Zwitserland. Ooit begonnen in de creatieve sector en inmiddels uitgegroeid tot een full service HR-bedrijf en actief in de meest uiteenlopende branches. Naast diensten als recruitment, HR-advies en arbeidsrecht leveren ze administratieve en financiële diensten aan zzp’ers.

ONDURO is de meest flexibele online tool voor personeelsplanning, urenregistratie en rapportage. Met een eenvoudige werkwijze en persoonlijke aanpak professionaliseert ONDURO sinds 2006 de online planning: ONDURO biedt je de tools, jij bepaalt hoe je ze inzet.

Frank Michel, oprichter van ONDURO, kijkt uit naar een succesvolle samenwerking:

“De exclusieve samenwerking met Tentoo biedt klanten van ONDURO de mogelijkheid om al hun personeelsplanning en salarisadministratie binnen één systeem te regelen. De diensten van Tentoo sluiten perfect aan bij de dienstverlening van ONDURO. Door de koppeling is het gehele proces van planning tot payrolling gedekt.”

Bij Tentoo wordt dat enthousiasme gedeeld:

“Het doel van Tentoo is om ondernemers onbekommerd te laten ondernemen. ONDURO helpt ons dit doel nog beter te realiseren, doordat wij onze klanten nóg meer service en gemak kunnen bieden. Onze klanten kunnen met ONDURO hun personeelsplanning perfect organiseren. Het voordeel is dat wij aan de hand van dit planningssysteem direct de uitbetaling kunnen verzorgen. De klant heeft hierin dus geen extra werk meer.”

– Patrick Jousma, Manager Sales van Tentoo

Kijk op www.onduro.com voor meer informatie en een gratis proefperiode.

Let op: wij kunnen niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail of via de chatfunctie – geen rechten worden ontleend.

Terug naar Blog