Web & Mobile Demo Day

Terug naar Blog

Web & Mobile Demo Day

We hebben de afgelopen vier maanden hard gewerkt en vandaag mocht Frank voor honderden investeerders, mentoren en partners ONDURO pitchen.

Het was een fantastische dag met veel zon, adrenaline en positief feedback. De Rockstart Web & Mobile Demo Day geeft de tien deelnemers van het programma de kans om voor een groot publiek hun startup te pitchen. Dit jaar vond het event plaats in de Westerliefde in het Amsterdamse Westerpark.

Frank Michel, oprichter van ONDURO mocht als negende de bühne op en presenteren wat we met ONDURO in de afgelopen maanden bereikt hebben en waar de reis verder heen gaat. Het feedback op de pitch was geweldig en in de networking area heeft Frank na afloop van de presentaties met vele geïnteresseerde investeerders kunnen praten. De eerste stap is gezet voor een eventuele seed ronde na afloop van het programma.

Maar de Web & Mobile Accelerator is nog lang niet voorbij. De komende 50 dagen gaat ONDURO verder hard werken aan het product, de strategie en fundraising. De eerste gesprekken met investeerders zijn al ingepland en we kijken uit naar een mooie toekomst en de uitbreiding van het team.

Maar nu gaan we vooral eerst maar vieren, samen met de andere startups van het programma. Op een fantastische dag en een geslaagd event!

Meer weten over Demo Day? Kijk dan op de blog van Rockstart:
https://www.rockstart.com/blog/web-mobile-demo-day-2017/

Let op: wij kunnen niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail of via de chatfunctie – geen rechten worden ontleend.

Terug naar Blog