ONDURO opgenomen in Rockstart Web & Mobile Accelerator

Terug naar Blog

ONDURO opgenomen in Rockstart Web & Mobile Accelerator

Fantastisch nieuws! ONDURO is opgenomen in het Web & Mobile Accelerator programma van Rockstart.

ONDURO is uit meer dan 1000 bedrijven geselecteerd om deel te nemen in het Web & Mobile Accelerator programma van Rockstart. De komende 150 dagen zullen we heel veel workshops, mentorship en support krijgen om op alle gebieden sneller te groeien. Na afloop van het programma zal ONDURO de kans krijgen om samen met de andere negen startups op Demo Day voor honderden investeerders te pitchen.

Tegelijkertijd gaat ONDURO naar het gebouw van Rockstart op de Herengracht verhuizen, waar we samen met de andere gekozen startups midden in het hart van de startup wereld gaan zitten.

 

Naast cash investeert Rockstart vooral in een intens programma en biedt een groot netwerk aan mentoren en investeerders. Dit is een unieke kans voor ONDURO omdat we met Rockstart een sterke partner krijgen, met die we het bedrijf een flinke boost kunnen geven. We kijken uit naar een toffe tijd op de Herengracht en een mooie samenwerking met Rockstart.

Over Rockstart

Rockstart is in 2012 opgericht door Oscar Kneppers en gevestigd in Amsterdam. Rockstart ondersteunt startups in verschillende accelerator programma’s met toegang tot kapitaal, netwerk en resources. Rockstart heeft al in meer dan 100 startups geïnvesteerd, die meer dan €50 miljoen in follow-up funding hebben opgehaald.

Meer informatie
https://www.rockstart.com/blog/rockstart-announces-fresh-batch-web-mobile-startups/

Let op: wij kunnen niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website alsmede eventueel advies – per e-mail of via de chatfunctie – geen rechten worden ontleend.

Terug naar Blog